FIGYELEM!

Ez a weboldal már elavult adatokat tartalmazhat, a friss referenciáim listáját a LinkedIn profilomon tekintheted meg!

Mikroweboldalak

A mikroweboldal egy különálló, változatlan tartalmú egyoldalas felület, ami egy kifejezett termék vagy szolgáltatás hirdetésére a legelőnyösebb. Teljes értékű weboldalnak nem alkalmas, inkább annak a reklámozásáért felelős.

Egy mikroweboldal készítésekor az XHTML és CSS programozási nyelveket használom, de kérhető JavaScript (JQuery) animációk és effektek készítése is, ami élvezetesebbé, látványosabbá és modernebbé teszi az oldalt!
A mikroweboldal költsége a legkisebb, az elkészítés a design elkészülésétől 1-3 napra tehető.


Statikus weboldalak

Statikus weboldalak azok a teljes értékű, hétköznapi értelemben is vett honlapok, melyeken nincs gyakran frissülő tartalom.

A használt technológiák megegyeznek a mikroweboldalaknál említettekkel, némi egyszerűbb PHP utasítással vegyítve.
Az ilyen jellegű oldalak készítése a tervezett oldalak számától függően (a design elkészülésétől) legfeljebb 1-2 hétre tehető.

Dinamikus weboldalak

A dinamikus weboldalak tartalma folyamatos frissítésnek van kitéve, ezt általában egy vagy több adminisztrátor és / vagy a felhasználók végzik. Az ilyen honlapok gyakran egy adatbázissal vannak összekötve, ami garantálja a gördülékeny működést. Szinte mindig készül adminisztrációs felület a változtatások elvégzéséhez.

Mivel ez a legbonyolultabb kategória, ezért a programozás során az eddig említett technológiák közül mindet egyszerre kell használni, viszont a PHP-ból már a bonyolultabb függvényekre is szükség van, és egy adatbázis rendszer (általában MySQL) is szükséges.
Az elkészítési idő nagyban függ a feladat komplexitásától, 1-2 héttől akár hónapokig is eltarthat.

Mobile Analytics