FIGYELEM!

Ez a weboldal már elavult adatokat tartalmazhat, a friss referenciáim listáját a LinkedIn profilomon tekintheted meg!

reden87 WEBlog

reden87 WEBlog

Főleg kezdő web programozók számára lehet érdekes ez a blog, de egy magasabb szinten lévő szakmabeli is találhat számára értékes információt. Itt web programozási tippek, trükkök, ínyencségek találhatók, amiket én is előszeretettel alkalmazok munkáimban.

MACváltoztam blog

MACváltoztam blog

Apple termékekkel és szoftverekkel kapcsolatos online napló. Akkor kezdtem el írni amikor megvettem első Macintosh számítógépemet. Tartalma segíthet a MAC-re váltás előtt állóknak döntésüket meghozni, valamint kezdő felhasználóknak a helyüket megtalálni.

icon Miért fontosak

A webes szabványok

Olyan web programozót érdemes keresni, aki a legfrissebb webes szabványokat alkalmazza. Ezáltal egyrészt átláthatóbb programkódot kapunk, másrészt weboldalunk minden böngészőben ugyanúgy fog kinézni.

icon Mi az a

Keresőoptimalizálás

Keresőoptimalizálás (SEO) az a tevékenység, amikor a weboldal tartalmát és kódját úgy tervezzük meg és készítjük el, hogy adott kulcsszavakra jó helyezést érjen el egy kereső (pl. Google) találati listáján.

icon Miért

Engem válassz

Munkáimban törekszem az átlátható, szabványokat követő, de keresőbarát kódok készítésére. Tájékozódjon szakmai tudásom felől szolgáltatásaimnál, és minőségi munkáimról a referenciák menüpontban.

Mobile Analytics